снимка БулфотоВоенният министър Красимир Каракачанов днес е гост на Националния военен

...
снимка БулфотоВоенният министър Красимир Каракачанов днес е гост на Националния военен
Коментари Харесай

Военният министър: На българина акъла винаги му идва на другия ден. И със Заев е същото

снимка Булфото

Военният министър Красимир Каракачанов през днешния ден е гост на Националния боен университет „ Васил Левски “, който празнува 142 години от началото на военното обучение в България. Там той разяснява изявлението на Зоран Заев.

На българина акъла постоянно му идва на другия ден, по този начин и с сътрудника Заев. Историята е обща, само че би трябвало да уточним каква. Тя е обща, само че е българската история, уточни Каракачанов, представен от БГНЕС.

Така че поздравявам Заев, придобил е храброст, поради която го подлагат на критика някои негови съперници. Това е дребна крачка в вярната посока. Ако по този начин се върви, мисля, че идната година може да приказваме за започване на преговрния развой, комнтира още Каракачанов.

Той бе безапелационен, че България би трябвало да пази националния си интерес.Трябват ни ясни гаранции, сподели вицепремиерът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР